PIZZERIA CAPPELLO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1122 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Cappello. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 11:53 erg lekkere pizza goeie bodem en perfecte verhouding qua ingrediënten. Heerlijk als je ff geen zin hebt om te koken. Goeie service!
10 jul 2024 om 20:53 goed belegde pizza!
7 jul 2024 om 20:11 De bezorgtijd zou 30 minuten zijn maar was 90 minuten. Mijn pizza zat tegen de bovenkant van de doos aangeplakt en daardoor ook de ingrediënten. Die kon ik ervan afschrapen. Verder vinden wij de pizza’s (waaronder calzone) niet heel smakelijk :(
6 jul 2024 om 22:21 Heerlijk
30 jun 2024 om 8:27 Duurde 15 min langer dan de gevraagde bezorgtijd maar de beste pizza die ik hier in de buurt hebt gegeten!
27 jun 2024 om 22:53 Zoals altijd goeie service en heerlijk eten dat bereid is met verse ingrediënten , enige plek waar ik nog bestel op dit moment
24 jun 2024 om 20:12 Prima pizza’s, en echt op de minuut op tijd bezorgd. Heel netjes!
23 jun 2024 om 17:11 We werden netjes op de hoogte gesteld via een telefoontje dat de besteltijd 20min langer gingen duren. Daarnaast werd het goed gemaakt met een drankje van het huis. Goede pizza’s en een goede service! Aanrader!
22 jun 2024 om 20:46 Was weer lekker, de pizza’s en de risotto en een vriendelijke bezorger
22 jun 2024 om 8:06 Pizza werd goed warm geleverd, door een vriendelijke bezorger. De knoflooksaus ontbrak, de smaak van de shoarma pizza was niet geweldig Het nagerecht smaakte vreemd, alsof het niet goed meer was. Dat heb ik verder niet opgegeten.
22 jun 2024 om 7:18 Ruim op tijd besteld voor 18:00 en kwam toch pas 18:20 Smaak van de pasta’s was redelijk, niet meer dan dat
21 jun 2024 om 21:07 Good pizza, nice ingredients, quick delivery!